Badpak of een bikini? Moet je wel kiezen?

Een badpak heeft altijd een oubollige bijnaam gehad, maar niets is minder waar.
De keuze tussen een bikini of een badpak is tegenwoordig niet meer zo zwart-wit. Op onze webshop kan je tal van voorbeelden vinden die de grens vervagen.
Wat je verkiest is een persoonlijke keuze, maar hier geven we alvast enkele voor – en nadelen mee.

Voordelen van een bikini.

De bikini heeft een enorm voordeel: weinig textiel betekent dat je beter kan bruinen en dus minder zones zal hebben waar je wit blijft.
Het tweede voordeel is bij het passen en de aankoop van een bikini. Het kan gebeuren dat je breed gebouwd bent onderaan en smal bovenaan of vice versa. Bij een bikini kan je een topje nemen die een verschillende maat heeft dan het slipje, bij een badpak is dit uiteraard niet mogelijk.

Voordelen van een badpak.

Heb je een buikje? Heb je “love handles”? Met een badpak kan je iets meer verhullen. Sommige dames voelen zich dan ook zelfverzekerder in een badpak. Laat je wel niets wijsmaken, iedereen heeft wel iets waarvan je minder tevreden bent, maar daarom hoef je dat nog niet weg te stoppen.

De gulden middenweg tussen badpak en bikini.

Kan je niet kiezen of wil je iets tussenin? Geen nood, tegenwoordig bestaan er veel variaties. Bekijk zeker eens onze webshop voor tal van badpakken die neigen naar een bikini.
Ben je onzeker dan kan je ook opteren voor een badpak kleedje, het rokje verhult nog iets meer de dijen.