Trends in 2017

Wat zijn de badmode trends voor 2017?

Uitgesneden badpakken en bikini’s

Een van de grootste trends zijn cut-out badpakken. Minder stof voor meer charme en een uitdagende look.
2 kleuren bikini
Het uitgesneden stuk kan ook vervangen worden door een stuk doorkijk stof. Dit verhult oneffenheden van het lichaam en maakt het geheel nog sensueler. De taille en rondingen kunnen hiermee nog verder geaccentueerd worden.

Bikini topjes tot aan de nek

Een look die al in 2016 ingezet werd, maar in 2017 nog nadrukkelijker aanwezig zal zijn. Dezelfde look kan ook gecreëerd worden in een badpak.
Doorkijk badpak geel zwart
Een topje die tot aan de neklijn loopt heeft een automatisch liftend effect. Het design van de top kan uitdagend zijn maar ook comfortabel of discreet. Zowel voor het zonnebaden als actief sporten kan deze top dienen.

Binnenste buiten

Een trend die pas in 2017 werd gelanceerd: Bikinis en badpakken die je ook binnenste buiten kan dragen. 2 looks voor de prijs van 1!
Meestal heeft 1 zijde (de binnen kant) een effen kleur. De andere zijde een patroon of tekening. Let bij de aankoop wel op voor het comfort, de omkeerbare bikini’s zullen meestal niet gevoerd zijn.

Bandjes en flosjes

De badpakken van 2016 toonden al hier en daar flosjes en franjes, maar in 2017 komen daar ook de echtre bandjes bij, of de mogelijkheid om een bikini op meerdere manieren de knopen, met een totaal andere look als resultaat.

Save

Save